+

We can see you are located in UK, you might want to checkout the site in english!

Take me there!

IT-Supporter

Brænder du for alle typer supportopgaver, og motiveres du af at hjælpe dine kollegaer med deres IT-udfordringer? Så kan du gøre en forskel i en travl, international organisation, hvor ærlighed, kvalitet, sammenhold og humor kendetegner virksomheden

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige, da stort set alle IT-funktioner håndteres in-house, og du skal være med til at få arbejdsdagen til at fungere for dine kollegaer på hovedkontoret i Gadstrup ved Roskilde og i vores afdelinger i USA, Hong Kong og Kina. Derfor vil du blive involveret i opgaver med fokus på at servicere hele organisationen med drift og vedligeholdelse af alle it-relaterede arbejdsredskaber. Da afdelingen består af IT-chefen og dig, så vil du naturligt nok blive inddraget i strategiske beslutninger, udvikling og optimering af IT-strukturer samt diverse ad-hoc opgaver.

Du ved, det skal virke, og dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Installation og konfigurering af PC’ere
 • Klargøring af anden hardware
 • Softwareopdateringer
 • Opsætning af telefoner
 • Onsite-/telefonsupport til kollegaer herunder også medarbejdere i vores afdelinger i USA, HK, Kina og UK

Kvalifikationer:

Du har en uddannelse som IT-supporter eller en tilsvarende grundlæggende IT-uddannelse.

Du har allround IT-erfaring
Det er en fordel, hvis du har 3-5 års erfaring med lignende arbejdsopgaver og gerne fra en international virksomhed, så du uden besvær kan kommunikere på engelsk både mundtligt og skriftligt. Det vil også være et plus, hvis du har kendskab til webdesign og onlinesalg, og vi tager for givet, at du har

 • teknisk snilde
 • grundlæggende viden om IT
 • kendskab til Microsoft (operativsystemer og Office-pakken)
 • kendskab til diverse administrationsprogrammer

Du er udadvendt og serviceminded
Du vil gerne gøre en forskel for dine kollegaer, som har brug for hjælp og support, og det er derfor en selvfølge for dig at gå til opgaverne med engagement og brugerne i fokus. Du tager ansvar for dine opgaver, er løsningsorienteret, og du kan arbejde selvstændigt, men du vil også gerne være en del af et hold, hvor sammenhold og humor præger arbejdsdagen.

Power Stow tilbyder:

 • et internationalt arbejdsmiljø med gode kollegaer og en sjov og uformel omgangstone
 • personalegoder som sundhedsforsikring, frugt- og frokostordning, firmaarrangementer, personaleforening og fitnessordning
 • en attraktiv beliggenhed i forhold til offentlige transportmidler

Er du interesseret?

Så send din ansøgning og CV som pdf til: job@powerstow.com hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne i takt med, at de modtages og indkalder løbende til interviews. Stillingen er til tiltrædelse 1.2.2021.

Du er også velkommen til at kontakte IT-chef René Dahl Nielsen på tlf. 4633 6046 eller 2674 2218 for at høre nærmere om jobbet.

Power Stow A/S er en internationalt orienteret virksomhed inden for systemløsninger, der forbedrer arbejdsmiljø ved håndtering af flytbart gods og er markedsledende i branchen. Vi har indtil nu eksporteret vores løsninger til over 30 lande, hvor vores udstyr arbejder 24/7/365 i mere end 170 lufthavne. Power Stow A/S er dansk- og familiejet med domicil i Gadstrup, med datterselskaber i USA, Hong Kong, Kina og UK, og vi er i alt ca. 100 ansatte.

About the position
Position IT-Supporter
Location Gadstrup, Denmark
Deadline As soon as possible
Contact

René Dahl Nielsen

IT-chef

+45 4633 6046 , +45 2674 2218

Apply

Follow our journey on WeChat

Find more stories, news and videos about Power Stow on our official WeChat account.