+

We can see you are located in UK, you might want to checkout the site in english!

Take me there!

IT Systemadministrator

Drømmer du om at opgradere og sikre effektive IT-systemer, og nyder du at løse både simple og komplekse tekniske udfordringer? Er du klar til at stå i spidsen for en række nye IT-projekter, der skal være med til at garantere virksomhedens teknologiske udvikling? Trives du med variation, og er du en brugerminded supporter i både små og store sager? Som den nye IT Systemadministrator tager du del i ansvaret om at styrke og udvikle IT-afdelingen hos Power Stow i samarbejde med IT-chefen. Du får ansvar for at implementere og vedligeholde nye systemer og teknologier, der optimerer arbejdsprocesser og forbedrer forretning holistisk. Din indsats vil være afgørende for at sikre, at Power Stow forbliver i front med robuste og skalerbare IT-løsninger.

I denne rolle vil du være en generalist med alsidig viden og tekniske færdigheder vedrørende alt fra support af printere til implementering og administration af effektive systemer og applikationer. Ved at løse komplekse tekniske udfordringer og sørge for stabil drift bliver du en central figur i Power Stows udvikling. Din dagligdag vil involvere hands-on management af vores IT-infrastruktur, support på first, second og third level, sparring med IT-chefen og drift af IT-projekter. Du vil desuden være ansvarlig for at vedligeholde, opdatere og sikre vores IT-systemer som en del af en større digital transformation med fokus på effektivitet og sikkerhed.

Dine arbejdsområder vil omfatte:

  • 1st, 2nd og 3rd level support samt vedligeholdelse af IT-infrastrukturen, software og hardware, herunder servere, netværk, og brugerudstyr
  • Automatisering af processer samt implementering og administration af nye applikationer
  • Udvikling af cyber security initiativer og vedligeholdelse af sikkerhedsprotokoller samt backup-løsninger for at sikre dataintegritet og systemtilgængelighed
  • IT-projektledelse og teknologisk udvikling i tråd med virksomhedens behov

Dine kvalifikationer inkluderer blandt andet:

  • En relevant uddannelsesbaggrund indenfor IT, som f.eks. datamatiker, IT Supporter, netværkstekniker, bachelor i IT el.lign.
  • Minimum 5 års erfaring som IT Systemadministrator el.lign. rolle, helst i en SMV
  • Solidt kendskab til Microsoft teknologi-stacken
  • Flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og verbalt

Den ideelle kandidat er proaktiv og løsningsorienteret med solid forståelse for IT-infrastruktur og systemadministration. Du er passioneret omkring at anvende teknologi til at løse forretningsudfordringer og forbedre arbejdsprocesser. Du er organiseret, kan prioritere opgaver effektivt og trives i et dynamisk miljø med skiftende prioriteringer og deadlines. Endelig er du en stærk kommunikator, som formår at arbejde sammen med både tekniske og ikke-tekniske kolleger for at sikre, at IT understøtter virksomhedens mål effektivt. Du tager ansvar for IT-processerne og sikrer, at alle stakeholders er informerede og engagerede i processen.

Du vil referere til IT-Chef, René Dahl Nielsen og indgå i IT-afdelingen.

Power Stow tilbyder dig:

Vi tilbyder en arbejdsplads med korte beslutningsprocesser og plads til både personlig og professionel vækst. Vores flade organisationsstruktur betyder at vi kender hinanden samt virksomhedens mål og værdier. Du kan forvente dygtige kolleger, en fantastisk teamånd og fokus på hver medarbejders velbefindende. Medarbejderfordele inkluderer sundhedsforsikring, frokostordning, fitnesstilskud, personaleforening, diverse sociale arrangementer og meget mere.

Er du interesseret?

Du bedes sende dit CV og din ansøgning (valgfrit) i en mail til job@powerstow.com. Vi opfordrer alle kvalificerede personer til at søge rollen, uagtet køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller handicap.

Vi behandler ansøgninger efterhånden som de modtages og indkalder til samtaler løbende. Opstart vil være snarest muligt, men vi er villige til at vente på den rette kandidat. Du er også velkommen til at kontakte HR Business Consultant, Zaen A. Bashir på +45 4277 3694 eller via mail på job@powerstow.com for at lære mere om muligheden.

Power Stow A/S er en internationalt orienteret virksomhed inden for systemløsninger, der forbedrer arbejdsmiljø ved håndtering af flytbart gods og er markedsledende i branchen. Vi har indtil nu eksporteret vores løsninger til over 35 lande, hvor vores udstyr arbejder 24/7 i mere end 200 lufthavne. Power Stow A/S er dansk- og familiejet med domicil i Gadstrup, med datterselskaber i USA, Hong Kong, Kina, UK og Italien, og vi er i alt ca. 175 ansatte. For Power Stow er det af central betydning, at vi allesammen har samme grundholdning til at være en del af virksomheden. Det er netop vores fælles værdier, der gør det muligt at nå vores mål og indfri virksomhedens mission og vision, som skaber et godt arbejdsmiljø hos Power Stow A/S.

About the position
Position IT Systemadministrator
Location Gadstrup, Denmark
Deadline As soon as possible
Contact

Zaen A. Bashir

HR Business Consultant

+45 42 77 36 94

Apply

Follow our journey on WeChat

Find more stories, news and videos about Power Stow on our official WeChat account.