+

We can see you are located in UK, you might want to checkout the site in english!

Take me there!

Regnskabsmedarbejder

Brænder du for finans og har du lyst til at indgå i et team af brede profiler ligesom dig selv, der gennem årene har lært lidt af hvert? Er du på udkig efter en alsidig rolle, hvor dine arbejdsopgaver spænder helt fra daglig bogføring og afstemninger til assistance med udarbejdelse af rapporteringer og finansielle analyser? Som Regnskabsmedarbejder hos Power Stow får du en spændende og bred rolle, hvor du bliver en del af et erfarent finance team, som beskæftiger sig med regnskab for flere selskaber i en international koncern.

I denne rolle vil du sætte næsten alt din værktøjskasse rummer i brug og opleve en nuanceret hverdag med rig mulighed for udvikling i samspil med dine erfarne kollegaer. Udover at afstemme, bogføre og kontere vil du også have muligheden for at konsolidere, deltage i lukningen af bøgerne, udføre finansielle analyser i samarbejde med Business Controlleren, klargøre materiale til revisorer og foretage diverse offentlige indberetninger.                     

Dine arbejdsområder vil omfatte:
 • Håndtering af modtagne fakturaer/klargøring afbetalinger
 • Afstemning af banker, mellemregninger mm.
 • Opfølgning på debitorer/kreditorer
 • Gennemgang/kontering af rejseafregninger
 • Indberetninger til offentlige myndigheder
 • Deltagelse i måneds- og årsafslutning
 • Deltagelse i udvikling af arbejdsgange og procesoptimering
 • Deltagelse i udarbejdelse af finansielle analyser
 • Ad-hoc opgaver
Dine kvalifikationer inkluderer blandt andet:
 • En relevant uddannelsesmæssig baggrund som økonomielev, HD el. lignende
 • Minimum 3 års relevant erfaring i en lignende bred rolle som regnskabsmedarbejder, økonomimedarbejder, revisor el. lignende
 • Flydende i dansk og engelsk både skriftligt og verbalt

Den ideelle kandidat til denne stilling er serviceorienteret og alsidig samt viser engagement i at opfylde og overstige forventninger. Med et solidt fagligt fundament besidder du stærke problemløsningsevner og en ekstraordinær opmærksomhed for detaljen. Du er dygtig til selvstændigt at organisere og planlægge dit arbejde, hvilket viser fleksibilitet i adresseringen af både mindre og større opgaver som du møder med lige stor ihærdighed. Endvidere besidder du stærke kommunikative evner som du kan bringe i spil når du møder forskelligartede henvendelser.

Du vil referere til CFO, Marc Hjorth Brüel, og være en del af Finance teamet, der i dag består af i alt fire medarbejdere, som håndterer al regnskab for hele Power Stow koncernen og dets datterselskaber.

Power Stow tilbyder dig:

Vi tilbyder en arbejdsplads med korte beslutningsprocesser og plads til både personlig og professionel vækst. Vores flade organisationsstruktur sikrer, at vi kender hinanden samt virksomhedens mål og værdier. Du kan forvente dygtige kolleger, en fantastisk teamånd og fokus på hver medarbejders velbefindende. Medarbejderfordele inkluderer sundhedsforsikring, frokostordning, fitnesstilskud, personaleforening, diverse sociale arrangementer og meget mere.

Er du interesseret?

Du bedes uploade dit CV og din ansøgning (valgfrit) gennem vores ansøgningsportal ved at trykke ”Apply” nederst på vores hjemmeside eller sende det i en mail til job@powerstow.com. Vi opfordrer alle kvalificerede personer til at søge rollen, uagtet køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller handicap.

Vi behandler ansøgninger efterhånden som de modtages, og indkalder til samtaler løbende. Opstart vil være snarest muligt, men vi er villige til at vente på den rette kandidat. Du er også velkommen til at kontakte HR Business Consultant, Zaen A. Bashir på +45 4277 3694 eller via mail på job@powerstow.com for at lære mere om muligheden.

Power Stow A/S er en internationalt orienteret virksomhed inden for systemløsninger, der forbedrer arbejdsmiljø ved håndtering af flytbart gods og er markedsledende i branchen. Vi har indtil nu eksporteret vores løsninger til over 35 lande, hvor vores udstyr arbejder 24/7 i mere end 200 lufthavne. Power Stow A/S er dansk- og familiejet med domicil i Gadstrup, med datterselskaber i USA, Hong Kong, Kina, UK og Italien, og vi er i alt ca. 175 ansatte. For Power Stow er det af central betydning, at vi allesammen har samme grundholdning til at være en del af virksomheden. Det er netop vores fælles værdier, der gør det muligt at nå vores mål og indfri virksomhedens mission og vision, som skaber et godt arbejdsmiljø hos Power Stow A/S.

About the position
Position Regnskabsmedarbejder
Location Gadstrup, Denmark
Deadline As soon as possible
Contact

Zaen A. Bashir

HR Business Consultant

+45 42 77 36 94

Apply

Follow our journey on WeChat

Find more stories, news and videos about Power Stow on our official WeChat account.