+

We can see you are located in UK, you might want to checkout the site in english!

Take me there!
Baggage handling with Power Stow belt loader at IGS Ground Services.

Technical After Sales Coordinator

Drømmer du om at tage din brede tekniske værktøjskasse i brug, og trives du med kundekontakt samt at have fingeren på pulsen? Nyder du at være eksperten og den, dine kolleger og kunder går til? Som Technical After Sales Coordinator hos Power Stow vil du spille en afgørende rolle over for vores kunder og særligt rejsende kolleger. Du lægger vægt på kvalitet og fremragende service og er ikke bange for at tænke lidt anderledes eller kreativt for at løse problemer på bedst mulig vis. Rollen giver dig mulighed for at være bindeleddet mellem vores kunder og organisationen samt bidrage til Power Stows fortsatte succes gennem omfattende teknisk forståelse, kundeservice og koordineringsevner.

Som Technical After Sales Coordinator vil du spille en central rolle i Power Stows After Sales operation. Dine primære ansvarsområder vil omfatte support af kunder og kolleger, koordinering af servicebesøg samt udvikling og optimering af processer i After Sales-afdelingen. Når du ikke deler ud af din tekniske viden i telefonen eller over e-mails, kan man finde dig ude på lageret, hvor du er i gang med at finde den rette reservedel, eller ude hos en kunde et sted i verden, hvor du arbejder på et særligt projekt. Du nyder alsidigheden i dine opgaver, men altid at have dine kolleger og kunder i centrum.

Dine arbejdsområder vil omfatte:
 • Koordinering af servicebesøg, håndtering af kundehenvendelser og support
 • Teknisk support i form af fejlfinding samt mekanisk og elektrisk vidensdeling
 • Administration af reservedelsordrer fra plukning og forsendelse til fakturering
 • Opdatering og vedligeholdelse af master data i vores ERP-system
 • Projektledelse af forbedrings-, procesoptimerings- og kundetilfredshedsinitiativer
 • Håndtering af administrative opgaver og ad-hoc opgaver i samarbejde med resten af After Sales-teamet
Dine kvalifikationer inkluderer blandt andet:
 • En mellemlang eller lang teknisk uddannelse som maskinmester, ingeniør, el lign., ideelt kombineret med hands-on erfaring fra et produktionsmiljø
 • Minimum 4 års erfaring i en lignende rolle fra en international produktionsvirksomhed
 • Erfaring med ERP, gerne Business Central el. Navision
 • Lyst til at rejse (Forvent ca. 15-20 rejsedage om året)
 • Flydende i dansk og engelsk, bade skriftligt og verbalt, flere sprog er en fordel

Den ideelle kandidat har et logisk mindset og er løsningsorienteret. Du er dertil kundeminded og serviceorienteret samt sætter en ære i at imødekomme eller endda overgå forventninger. Med din solide tekniske forståelse har du tilmed stærke problemløsningsevner og en unik sans for detaljen. Det falder dig dermed naturligt at organisere og strukturere dit arbejde både individuelt og som led af et hold. Du er dertil alsidig og nyder store som små opgaver.
Afslutningsvist er du en dygtig kommunikator, hvilket særligt skinner igennem i samarbejdet med kunder såvel som kollegaer, da du tager ansvar for processen og sikrer at alle godt rustet.

Du vil referere til After Sales & Customer Success Manager, Tommy Schwartz samt indgå i After Sales teamet, beståede af otte serviceteknikere og tre andre supporterende medarbejdere.

Power Stow tilbyder dig:

Vi tilbyder en arbejdsplads med korte beslutningsprocesser og plads til både personlig og professionel vækst. Vores flade organisationsstruktur sikrer, at vi kender hinanden samt virksomhedens mål og værdier. Du kan forvente dygtige kolleger, en fantastisk teamånd og fokus på hver medarbejders velbefindende. Medarbejderfordele inkluderer sundhedsforsikring, frokostordning, fitnesstilskud, personaleforening, diverse sociale arrangementer og meget mere.

Er du interesseret?

Du bedes uploade dit CV og din ansøgning (valgfrit) gennem vores ansøgningsportal ved at trykke ”Apply” nederst på vores hjemmeside eller sende det i en mail til job@powerstow.com. Vi opfordrer alle kvalificerede personer til at søge rollen, uagtet køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller handicap.

Vi behandler ansøgninger efterhånden som de modtages, og indkalder til samtaler løbende. Opstart vil være snarest muligt, men vi er villige til at vente på den rette kandidat. Du er også velkommen til at kontakte HR Business Consultant, Zaen A. Bashir på +45 4277 3694 eller via mail på job@powerstow.com for at lære mere om muligheden.

Power Stow A/S er en internationalt orienteret virksomhed inden for systemløsninger, der forbedrer arbejdsmiljø ved håndtering af flytbart gods og er markedsledende i branchen. Vi har indtil nu eksporteret vores løsninger til over 35 lande, hvor vores udstyr arbejder 24/7 i mere end 200 lufthavne. Power Stow A/S er dansk- og familiejet med domicil i Gadstrup, med datterselskaber i USA, Hong Kong, Kina, UK og Italien, og vi er i alt ca. 175 ansatte. For Power Stow er det af central betydning, at vi allesammen har samme grundholdning til at være en del af virksomheden. Det er netop vores fælles værdier, der gør det muligt at nå vores mål og indfri virksomhedens mission og vision, som skaber et godt arbejdsmiljø hos Power Stow A/S.

About the position
Position Technical After Sales Coordinator
Location Gadstrup, Denmark
Deadline As soon as possible
Contact

Zaen A. Bashir

HR Business Consultant

+45 42 77 36 94

Apply

Follow our journey on WeChat

Find more stories, news and videos about Power Stow on our official WeChat account.