+

We can see you are located in UK, you might want to checkout the site in english!

Take me there!

Technical Writer

Drømmer du om at tage ejerskab over dokumentationsprocessen og nyder du at oversætte komplekse tekniske informationer til let forståeligt materiale? Vil du stå i spidsen for en række nye projekter, der skal være med til at sikre virksomhedens fortsatte succes? Som Technical Writer hos Power Stow får du et unikt ansvar for at binde os bedre sammen med vores kunder. Foruden at drive en række innovative projekter hos Power Stow får du også en rolle, hvor du bliver en af grundstenene i et nyt produkt.

I denne rolle vil du være en del af den strategiske vision og bidrage til forbedringen af arbejdsdagen i lufthavne verden over. Ved at omsætte komplekse tekniske oplysninger til letforståeligt materiale og videoer bliver du en central figur i Power Stows udvikling og kunderelationer. Din dagligdag vil involvere styring af forskellige projekter løbende samt samarbejde med kolleger inden for PTA, After Sales og Salg for at sikre dokumentation på bedst mulig vis. Du vil tilmed være ansvarlig for at vedligeholde og udarbejde tekniske instrukser og videomateriale som led i en større transformation med fokus på at tilbyde selvhjælpsmuligheder.

Dine arbejdsområder vil omfatte:
  • Sikring af dokumentation i form af udvikling og vedligeholdelse af teknisk materiale som servicemanualer, brugermanualer og installationsguides
  • Udformning af teknisk materiale som servicemanualer, brugermanualer og installationsguides til et nyt produkt
  • Etableringen og implementeringen af en innovativ videolæringsplatform, hvor vores kunder bliver instrueret i serviceringen af Power Stows produkter
  • Projektledelse af øvrige projekter, heriblandt af et reservedelskatalog, en tilbudsplatform, salgskataloger, mm.
Dine kvalifikationer inkluderer blandt andet:
  • En mellemlang eller lang teknisk uddannelse som maskinmester, ingeniør, el lign., ideelt kombineret med hands-on erfaring fra et produktionsmiljø
  • Minimum 3 års erfaring i en lignende rolle fra en international produktionsvirksomhed
  • Erfaring med Solidworks, heraf Composer
  • Flydende I dansk og engelsk, bade skriftligt og verbalt

Den ideelle kandidat er analytisk og løsningsorienteret med en stærk faglig viden om komplekse tekniske principper. Du er dybt engageret i at forstå og imødekomme brugernes behov, hvilket driver dig til at levere dokumentation af højeste kvalitet, der ikke bare opfylder, men ofte overgår forventningerne. Du er i stand til effektivt at organisere og prioritere dit arbejde, og trives i et miljø med vekslende deadlines og mange bolde i luften. Endelig er du en dygtig kommunikator, hvilket kommer til udtryk i dit samarbejde med både kunder og kolleger. Du påtager dig ansvar for processen og sikrer god stakeholder management.

Du vil referere til Engineering Manager, Martin Vollmer Nymann samt indgå i PTA-afdelingen, der pt. består af ni personer.

Power Stow tilbyder dig:

Vi tilbyder en arbejdsplads med korte beslutningsprocesser og plads til både personlig og professionel vækst. Vores flade organisationsstruktur sikrer, at vi kender hinanden samt virksomhedens mål og værdier. Du kan forvente dygtige kolleger, en fantastisk teamånd og fokus på hver medarbejders velbefindende. Medarbejderfordele inkluderer sundhedsforsikring, frokostordning, fitnesstilskud, personaleforening, diverse sociale arrangementer og meget mere.

Er du interesseret?

Du bedes uploade dit CV og din ansøgning (valgfrit) gennem vores ansøgningsportal ved at trykke ”Apply” nederst på vores hjemmeside eller sende det i en mail til job@powerstow.com. Vi opfordrer alle kvalificerede personer til at søge rollen, uagtet køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller handicap.

Vi behandler ansøgninger efterhånden som de modtages, og indkalder til samtaler løbende. Opstart vil være snarest muligt, men vi er villige til at vente på den rette kandidat. Du er også velkommen til at kontakte HR Business Consultant, Zaen A. Bashir på +45 4277 3694 eller via mail på job@powerstow.com for at lære mere om muligheden.

Power Stow A/S er en internationalt orienteret virksomhed inden for systemløsninger, der forbedrer arbejdsmiljø ved håndtering af flytbart gods og er markedsledende i branchen. Vi har indtil nu eksporteret vores løsninger til over 35 lande, hvor vores udstyr arbejder 24/7 i mere end 200 lufthavne. Power Stow A/S er dansk- og familiejet med domicil i Gadstrup, med datterselskaber i USA, Hong Kong, Kina, UK og Italien, og vi er i alt ca. 175 ansatte. For Power Stow er det af central betydning, at vi allesammen har samme grundholdning til at være en del af virksomheden. Det er netop vores fælles værdier, der gør det muligt at nå vores mål og indfri virksomhedens mission og vision, som skaber et godt arbejdsmiljø hos Power Stow A/S.

About the position
Position Technical Writer
Location Gadstrup, Denmark
Deadline As soon as possible
Contact

Zaen A. Bashir

HR Business Consultant

+45 42 77 36 94

Apply

Follow our journey on WeChat

Find more stories, news and videos about Power Stow on our official WeChat account.