+

We can see you are located in UK, you might want to checkout the site in english!

Take me there!

Teknisk koordinator

Har du erfaring med produktionsforberedelse, tegninger og tværgående samarbejde? Vil du have en udadvendt nøglerolle, hvor dit koordinerende arbejde er med til at sikre en velfungerende produktion?
Så tag plads bag rattet hos en succesrig international virksomhed med en solid økonomi. Vi mangler bare dig og dit skarpe overblik, så vores produktionsprocesser fortsat er flyvende.

Velkommen ombord!

Vi er en global markedsleder inden for bagage- og fragthåndteringssystemer i luftfartsindustrien. Hertil udvikler og producerer vi innovative produkter, som bidrager til et bedre arbejdsmiljø for bagageoperatørerne samt øger effektiviteten af bagage- og fragthåndtering i lufthavne.
Vores hovedkontor ligger i Gadstrup, lidt udenfor Roskilde. Her får du 67 kolleger, ligesom vi har en montagefabrik i USA med 13 medarbejdere samt salgskontorer i Hong Kong, Kina samt Storbritannien.

“Vi er alle stolte ambassadører af vores innovative kvalitetsprodukt, fordi vi er med til at forbedre arbejdsmiljøet i lufthavne over hele verden. Og vi glæder os til at tage godt imod dig, siger Production Engineering Manager,” Martin Nymann.

Bliv det vigtigste koordinerende bindeled på tværs

Du får 6 kolleger i vores Production Engineering-team og et tæt samarbejde med logistik, produktion og  after sales. Her har din interesse for produktionsforberedelse og optimering helt afgørende betydning i hverdagen.
Det bliver nemlig din fornemste opgave at holde det forkromede overblik over tegninger, styklister, tjeklister, testdokumenter og information, så hverdagen bliver nemmere for dine kolleger, og de har den viden, de har brug for samt de rette instruktioner mm.
Med opbakning fra dine kolleger i teamet, er det derfor dig, der går forrest og spotter, hvad der er behov for, så vi ud- og indfaser samt produktionsmodner produkter på rette vis.

Du bruger derfor bl.a. din tid på, at:

 • gennemgå, analysere og sikre, at der sammenhæng mellem ordrespecifikationen fra salg, de interne tjeklister og testdokumenter til produktionen
 • sikre, at after sales har den senest opdaterede as-built dokumentation samt reservedelslister
 • behandle styklister og holde vores ERP-system ajourført med al relevant information
 • udforme beskrivelser og vejledninger af f.eks. en ny komponent eller anden teknisk dokumentation
 • holde øje med enkelte nøgleleverandører og følge op på deres leveringstid mm.
 • lave mindre rettelser og tilføjelser på CAD-tegninger.

Humor, arbejdsomhed og fokus på forbedring

Vi har det godt. Utroligt godt endda. Du kan derfor se frem til både en attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring og tilskud til motionsordning. Og tilmed også en personaleforening, som arrangerer alt fra Zoo-ture med familien til ølsmagning og bowlingaftener.

“Humor er virkelig en stor del af hverdagen her, mens vi naturligvis arbejder hårdt, så vi hele tiden forbedrer os – og beholder vores markedsledende position,” slutter Martin.

Et fremadsynet fyrtårn med ERP-erfaring

 • Du er enormt detaljeorienteret og arbejder analytisk – du evner at se fremad og øjner, hvad dine kolleger har brug for samt hvad produktændringer betyder for de øvrige dele af værdikæden.
 • Du er uddannet teknisk assistent, teknisk designer, produktionsteknolog eller lignende – men din interesse for produktionsforberedelse og -optimering er vigtigst.
 • Du har indgående erfaring med styklister og ERP-systemer – gerne Dynamics NAV.
 • Du er parat til en ansvarsfuld tværgående rolle, hvor du stiller spørgsmål – og bliver ved til opgaven er løst korrekt.
 • Du har gerne kendskab til SolidWorks – men det er ikke et krav.
 • Du taler og skriver dansk samt engelsk på teknisk niveau.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning og dit CV til job@powerstow.com hurtigst muligt.
Vi indkalder relevante kandidater til samtaler løbende, men venter naturligvis gerne på den helt rette medarbejder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

About the position
Position Teknisk koordinator
Location Gadstrup, Denmark
Deadline We accept applications on a continuous basis
Contact

Martin Nymann

Production Engineering Manager

+45 5354 9957

Apply